Daily Archives:19.02.2023

Наш герб — тризуб, це воля, слава й сила!

Сьогодні, 19 лютого українці відзначають День державного герба України. Цього дня 1992 року золотий тризуб на синьому щиті офіційно став національним символом, який нині впізнають у всьому світі.

Напередодні цієї дати заступницею директора Діною Козачук та учнями училища було проведено майстер-клас по виготовленню української символіки, для найменших патріотів нашої країни.

В ході майстер-класу учасники відгадували ключове слово, яке приховане в нашому гербі і яке сьогодні є незмінним гаслом всього українського народу — воля.
Воля, для нас українців — це святе, це боротьба за нашу державність, соборність та незалежність.

Чемпіонат з настільного тенісу

Сьогодні, на базі спортивного залу училища, відбувся чемпіонат Погребищенської міської територіальної громади з настільного тенісу, серед представників команд організацій та підприємств.

В процесі гри кожен учасник не лише підтримував свою фізичну форму, а й розвивався інтелектуально, адже постійно аналізував ситуацію, миттєво обирав тактику та ефективно застосовував різні технічні прийоми.

Учасники показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі й прораховувати удари.

Училище в чемпіонаті гідно представляли учень 15 групи Малярчук Олександр та учениця 33 групи Яровенко Алла.

Компетентне журі оцінювало успішні виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця.

Звання найкращого тенісиста району отримав учень училища Малярчук Олександр.

Вітаємо нашого переможця та зичимо вдалих подач та відповідних стратегій!

Математичний квест

Напередодні, учні 12 групи приймали участь в математичному квесті. Об‘єднавшись в дві команди учасники отримали своє завдання та інструкцію.

Виконавши яке та отримавши QR-код для підказки, команди продовжили квест.

Таким чином учасники пройшли всі сім контрольних пунктів. Виграла команда, яка не тільки першою виконала всі завдання, а й набрала більшу кількість балів.

За підсумковими результатами перемогла команда «Смурфіки» на чолі з капітаном Шкабурою Андрієм.

Вітаємо переможців!

Яндекс.Метрика