Daily Archives:03.02.2023

Круглий стіл по медіаграмотності

Спілкування, присвячене питанню медіаграмотності, об’єднало сьогодні викладацький колектив училища за круглим столом. За результатами пройденого напередодні навчання «Медіаграмотністі: як не піддатися маніпуляціям?» майже100% педагогів та 40% майстрів показали високий рівень обізнаності з даного питання.

Учасники проходили дане навчання на українській платформі масових відкритих онлайн-курсів
Prometheus . Підтвердженням якого є відповідна сертифікація.

Методист училища Олександр Семко, викладачки Лілія Абрамович-Тлустенко та Оксана Краснюк ознайомили присутніх з основними правилами безпечного використання медіапростору. Впроваджуючи наочні та практичні приклади.

Педагогічні працівники формували у собі досить важливу компетентність — вміння критично сприймати інформацію, аналізувати її та визначати на маніпулятивність.

Також, учасники круглого столу торкнулися теми кібербулінгу. За допомогою цікавого тесту- співвідношення визначили основні поняття та форми прояву цього негативного явища.

Формуємо особистість здатну критично й усвідомлено аналізувати медіапростір.

Найерудованіші знавці хімії сьогодні змагалися в конкурсі розв’язування ребусів

Найерудованіші знавці хімії сьогодні змагалися в конкурсі розв’язування ребусів.
Під керівництвом викладачки Галини Лошак учні 32 та 33 груп зійшлися в справжньому словниковому двобої.

Учасники конкурсу надзвичайно порадували всіх поглибленими знаннями хімічних термінів.

Найкращий результат в даному конкурсі показала учениця 33 групи Школьна Іванна, яка досить швидко впоралася з наданим їй ребусним завданням.

Також варто відмітити учнів, що показали вищі за середній рівень результати — Наталю Манзюк, Яровенко Аллу, Левченко Олексія та Лавровського Тараса.

Формуємо разом ерудовану та всебічно розвинену учнівську молодь.

Яндекс.Метрика