Daily Archives:20.10.2021

Спортивні орієнтири

Життя в нашому училищі, насичене та цікаве і не лише з огляду навчання. Багато здобувачів освіти вдосконалюють себе займаючись спортом, адже спортивний гарт допомагає людині вести здоровий спосіб життя та досягати успіхів у подальшій професійній діяльності.

Однак є у нас і справжні таланти, такі як Щерба Тетяна, здобувачка освіти 23 групи. Тендітна молода дівчина, яка досягла вагомого успіху в легкоатлетичних змаганнях. 16 жовтня на обласних змаганнях з легкоатлетичного кросу на дистанції 2000 м., Таня вразила всіх своєю підготовкою та витривалістю, що дозволило їй вибороти ІІ місце. Цим досягнення вона відкрила собі шлях до участі у чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу, який пройде 28-30 жовтня у місті Ужгород.

Ми щиро вітаємо Тетяну та її тренера Колосівського Олександра Леонідовича з яскравою перемогою та бажаємо нових спортивних досягнень майбутньому.

Ворчинський Олександр Володимирович  голова учнівської профспілки.

Привітання

СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ!

Щиро і сердечно вітаємо Вас з ювілейним Днем народження!

Знаємо, що бути хорошим керівником і людиною дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Щодня ми відчуваємо Вашу увагу, турботу, підтримку та допомогу. Ми віримо Вам, захоплюємось Вашим прагненням до змін і сміливо йдемо за Вами, знаючи, там де Ви – там успіх і нові досягнення.

Сердечно бажаємо Вам і Вашій родині Божого благословення, довгих , сонячних і яскравих днів, позитивних поглядів на майбутнє, втілення всіх Ваших задумів і просто чудового гарного настрою.

З повагою педагогічний колектив ВПУ-42

20.10.2021

Яндекс.Метрика