Обласний конкурс на кращий буктрейлер

Обласний конкурс на кращий буктрейлер

З метою популяризації читання, узагальнення та розповсюдження досвіду використання сучасних освітніх технологій, виявлення творчого потенціалу учнів під час вивчення предмета «Зарубіжна література» взяли участь у обласному конкурсі на кращий буктрейлер.

За результатами отримали перемогу у конкурсі «Живі сторінки моєї книги» серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької області.

Із 45 відеоробіт з 26 закладів професійної (професійно-технічної) освіти наша творча робота отримала призове місце. Кожен буктрейлер був особливим та унікальним, адже учасники доклали неймовірних старань та втілили найкреативніші свої ідеї у відео.

Матеріали учасників відзначилися оригінальністю художньою ідеєю та методами її розкриття, яскравістю ілюстративного матеріалу та якістю використаних медіа. У роботах відображено творчу уяву здобувачів освіти.

За підсумками конкурсу ІІІ місце посіли учні ВПУ №42 м.Погребище — Миколайчук Владислав та Дюкарев Владислав, які під керівництвом викладачки зарубіжної літератури Нагало Тетяни створили буктрейлер на твір Габріеля Гарсіа Маркеса «Стариган із крилами”.

Вітаємо переможців та керівника конкурсної роботи, бажаємо їм нових творчих знахідок та подальших успіхів.

Ще раз переконалися, що потрібно робити все з любов’ю. Тоді не тільки бажана перемога, а й процес створення принесе неоціненне задоволення.

Залишити коментар

Яндекс.Метрика