ЗУСТРІЧ З ВОЇНОМ АТО

ЗУСТРІЧ З ВОЇНОМ АТО

До Дня захисника України, що відзначається на свято Покрови – 12 жовтня 2020 року, відбулася зустріч  із нашою випускницею, учасницею АТО, віськовослужбовцем збройних сил України Поліщук Анастасією.

В нашому навчальному закладі анастасія здобула професію кухаря.  За її патріотизм і активну життєву позицію Анастасію добре знають як викладачі, так і учні  училища.

Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері. У зустрічі з воїном АТО брали участь учні IІІ курсу, які також опановують професію кухаря. Були присутні викладачі,  майстри виробничого навчання училища.  Анастасія Поліщук розповіла присутнім про свій бойовий шлях у зоні АТО. Величезну зацікавленість викликала інформація про військові будні бійців, їхній моральний дух. Із великою увагою учні і викладачі слухали про те, як слід готуватися до служби у війську, як у бойових обставинах зберегти життя собі і товаришу.

Анастасія  зазначила, що «реальна війна – це страшне явище, про яке не можна судити з книжок і телевізора». Проте, щоб її уникнути, у державі на належному рівні мають розвиватися збройні сили, а у суспільстві – панувати громадянський патріотизм.

Анастасія відповіла на численні запитання викладачів і учнів. Вона зазначила, що учні мають бути патріотами, опорою державності, які завжди тримають свій «ідеологічний» фронт.


Майстер в/н Сіренко Л.М.

Залишити коментар

Яндекс.Метрика