Зустріч з правоохоронцями

Зустріч з правоохоронцями

У нашому закладі, щорічно, проходять підготовку для отримання посвідчення водія категорій «В» і «С» від 60 до 100 здобувачів освіти та слухачів курсів професійної підготовки. Від їх фахових знань та навичок безпосередньо залежить безпека дорожнього руху і загальний стан аварійності на дорогах нашого регіону та країни в цілому. Саме тому з метою посилення мотивації до вивчення правил дорожнього руху в країні в період з 22 по 28 листопада проводиться «Тиждень безпеки дорожнього руху». У нашому закладі, також заплановано ряд заходів в рамках Глобального тижня безпеки дорожнього руху, що проводиться під егідою Організації Об’єднаних Націй. Заходи носитимуть цільовий характер і допомагатимуть педагогам та здобувачам освіти відповідальніше ставитися до професії водія. Доречі, тематика тижневика «Перевищення швидкості, як причина дорожньо транспортної пригоди».

          Зокрема, 25 листопада до училища завітали представники Національної поліції, а саме Залюбівський Олег Петрович та Козка Сергій Васильович, які провели «живе спілкування» із третьокурсниками по питаннях дотримання вимог правил дорожнього руху. Особлива увага була звернута на право керування транспортними засобами, адже не секрет, що окремі вихованці закладу не маючи відповідного посвідчення, користуються мото- автотранспортом чим грубо порушують вимоги правил дорожнього руху. Також обговорювалися аспекти особливої небезпеки при керуванні транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння чи при дії інших шкідливих чинників (лікарських препаратів, наркотиків тощо). Працівники поліції наводили сумну статистику аварійності на дорогах країни та нашого регіону, активно закликали молодь дотримуватися здорового способу життя та відповідально оцінювати небезпеки, які чекають на кожного з нас під час участі у дорожньому русі.

         Педагогічний колектив училища відзначає дієву співпрацю з правоохоронцями місцевого відділку поліції і висловлює подяку Олегу Петровичу та Сергію Васильовичу за активну допомогу в мотивації навчально-практичної підготовки майбутніх водіїв.

Погорілий С.Т. – викладач спецпредметів

Залишити коментар

Яндекс.Метрика