Місяць комісії природничо-математичного циклу.

Місяць комісії природничо-математичного циклу.

   В училищі проходить місяць комісії природничо-математичного циклу.
  Мета проведення місяця спрямована на розвиток в учнів пізнавальних інтересів, глибоких і творчих оволодінь знаннями; прагнення постійно знайомитися з найсучаснішими досягненнями науки і техніки; перевірку знань, вмінь та навичок, отриманих учнями на уроках теоретичної підготовки; розвивати активність, пошукові здібності.

   Розпочався місяць із проведення інформаційної години на тему: «Хімія навколо нас», яку підготувала викладач хімії Лошак Галина Андріївна з учнями 23 групи, які навчаються за професією «Кухар, кондитер». Під час даного заходу слухачі познайомилися з усіма сферами застосування хімічних речовин.

   З 4.02 по 8.02 у навчальних групах проходив конкурс «Інтелектуалів», де учні розв’язували кросворди, ребуси, з хімії, інформатики, математики. Переможці даного конкурсу будуть визначені протягом місяця і нагороджені грамотами.

   А також у цей період відбувалася виставка матеріалів для ознайомлення учнів з видами тварин та рослин Червоної Книги Вінниччини. Виставку організувала викладач біології Лошак Г.А. Під час проведення виставки відбувалися бесіди з учнями про необхідність збереження та охорони рідкісних видів тварин і рослин, занесених до Червоної Книги. Робота була організована викладачем біології Лошак Г.А.


Голова методичної комісії природничо-математичного циклу Лошак Г.А.

Залишити коментар

Яндекс.Метрика