Із святом фізичної культури і спорту України!

Із святом фізичної культури і спорту України!

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя: фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту  —  День фізичної культури і спорту України. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.


Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, які множили здобутки попередніх поколінь. Подібні традиції характерні і для нашого навчального закладу. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики як найбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району — це пріоритетне завдання всіх працівників фізичної культури і спорту України.
Працюючи над вирішенням цієї проблеми,  наш колектив фізичної культури та спорту ВПУ-42  сповнений сил та завзяття і 6-й рік поспіль, займає 2-ге місце в обласній Спартакіаді серед ЗП(ПТ)О Вінниччини. Спорт – це можливість проявити себе, покращити рівень фізичного гарту та натхненно дивитися у майбутнє.

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту, здобувачі освіти ВПУ-42!
Від щирого серця вітаємо вас із з Днем фізичної культури і спорту України , святом здорових, цілеспрямованих людей! Прийміть найщиріші побажання з нагоди свята, яке безперечно, стало святом мільйонів уболівальників спорту, шанувальників здорового способу життя. Бажаємо всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.


З повагою до Вас викладачі фізичної культури ВПУ-42: Колосівський О.Л., Пашковський С.Ю.

Залишити коментар

Яндекс.Метрика