Daily Archives:16.12.2021

ОГЛЯД–КОНКУРС «КІМНАТА ЗРАЗКОВОГО ПОРЯДКУ»

Проживання у гуртожитку — важливий етап у житті  студентів. Недарма кажуть: «Хто не жив у гуртожитку — той не був студентом». Саме тут вчишся жити самостійно, будувати свій побут. А найголовніше — в гуртожитку ти навчаєшся розуміти інших людей та уживатися з їх звичками, а інколи -поступатись власними принципами.

Гуртожиток ВПУ №42 – це велика дружна сім’я. Не дивлячись на велику кількість кімнат у ньому, кожна з них особлива та неповторна по-своєму. Але ні для кого не секрет, що серед усіх кімнат є такі, в яких панує цілковитий порядок, а є ті, де частенько буває «творчий» безлад.

З метою залучення студентів до покращення побутових умов у гуртожитку, було проведено огляд-конкурс «Кімната зразкового порядку».

При визначенні кращих кімнат гуртожитку враховувалися такі показники: санітарно-гігієнічний стан кімнат, художньо-естетичне оформлення, експлуатація матеріально-технічної бази. Знайти кращу серед кімнат було важко, адже всі вони знаходяться в належному стані, так як гуртожиток для студентів – це друга домівка і кожен намагається зробити її затишною і красивою. Однак, за результатами оцінок, які щотижня виставляла санітарна комісія поверху з числа студентів при огляді кімнат, звання «Кімната зразкового порядку»  отримали кімнати № 203,218,222,223,312,331,334,328,329,421,426.

Вітаємо з перемогою мешканців кімнат та бажаємо і надалі тримати марку, адже приємна атмосфера сприяє не лише відпочинку, а й продуктивному навчанню. Відтепер на дверях кімнат-переможців красуватимуться таблички «Кімната зразкового порядку», що мотивуватиме усіх мешканців гуртожитку підтримувати чистоту та порядок у своїй другій домівці.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Стребкова М. Г.

Яндекс.Метрика